divendres, 2 d’abril del 2010

La Ruta del Xato - 2 de maig de 2010


Aquesta eixida te que ser memorable ja que David, el Xato, ens preparà un recorregut per el Cavall Verd. Podeu confirmar l'assistència amb un comentari o amb un correu a multisport@beniarbeig.com.

6 comentaris:

  1. Buenas a tots,ahir vam anar a probrar la ruta del cavall verd ke te desde tormos hasta dalt 10 km suaus en 3 o 4 rampetetes mes fortes,despres la baixá te uns 5 km ke trancurrisen per sendes y asfalt, te 2 tramos molt tecnics ke es tenen ke fer poc a poc despres ya arribem a la trialera de la font del gel ke acaba a la carretera de fontilles esa trialera ya l´heu feta casi tots y es la mes bona de fer ,despres ya agarrem carretera y alguna senda mes y ya esta .Jaume y yo vam calcular sobre dos hores tota la ruta, si la tenim ke fer podriem fer primer la de benidoleig per a fer la un poc mes llarga ke tindria uns 40km aprox, lo ke vullgeu. per çert segurament no podre anar a fer la de xalo perke el diumenge tinc ke pintar el cotxe

    ResponElimina
  2. Pons ens ho ha dit i de ondara ens apuntem alguns, de segur sera una bona ruta.

    ResponElimina
  3. Ei Xato, ja tens la ruta prepará o encara estás pintant el cotxe?
    Per el diumenge compteu amb mi, tambe vindran dos o tres fugures de la penya eixaeslamarxa.
    Vinga, aneu apuntant-vos a veure si ens ajuntem una bona penya

    ResponElimina
  4. Ya la tinc prepara señor Pons , farem la de benidoleig esa pujaeta ke tant t´agra y despres ya anirem cap laguar,trankil ke no patiras tant com a la partida ke algun dia farem... perke a este pas mon tio pobre anira a jugar en guiato.A kina hora kedem a les 8:00 bona hora no?

    ResponElimina
  5. A les 8:00 es bona hora. Aquesta vesprada enviaré un correu per a recordar a la gent la ruta i comunicaré l’hora.

    ResponElimina
  6. ahi teniu la ruta del diumenge

    http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=880510

    ResponElimina